Proiect eTwinning. Eco-friendly Materials

Credem că lumea noastră este cea mai mare moștenire. Dar oamenii poluează mediul înconjurător și acest lucru provoacă încălzirea globală. Pentru a aduce la cunoștinta elevilor acest fenomen și pentru a ajuta într-un mod interesant la reducerea poluări mediulul înconjurator, am decis să implicăm elevii școlii noastre într-un proiect eTwinning care are la bază reciclarea.

Obiectivele proiectului „Eco-friendly Materials” sunt creșterea gradului de conștientizare a salvării naturii și a dezvoltării creativității elevilor prin implicarea lor într-o serie de activități creative alături de elevi din alte școlii europene.


Astfel, elevii vor învăța că deșeurile nu sunt doar gunoi, că ele pot fi reciclate și refolosite. Deasemenea, ei vor învăța să pună gunoiul în coșul de reciclare corect și, în final, vom vedea cât am economisit și reciclat. Elevii vor produce materiale pentru a le folosi în timpul lecțiilor la diferite materii, dar și acasă, ca obiecte decorative.


În acest proiet sunt implicati 5 elevi din clasa a VII-a din scoala noastră, alături de colegi de acceasi vârstă din Bacău, dar și din alte țări precum, Turcia, Franța și Spania. Proiectul se va derula pe o perioada de un an, începând cu luna septembrie anului 2020 si va include printre multe altele si intalniri online intre profesori, dar si intre elevii implicati in activitati.


Acest site utilizează cookies pentru o mai bună funcționare și optimizare. Vă rugăm să vă exprimați acceptul sau refuzul cu privire la acest aspect. Vă mulțumim! Acceptă Citeste mai mult Respinge
Protecția Datelor Personale